Bevers

Onze jongste leden van Tjarda Hillegom zijn de Bevers. Een enthousiaste groep kinderen tussen 5 en 7 jaar. Zij spelen op zaterdagochtend (09:00 tot 10:30) op en rond het clubhuis in Hillegom.

De Bevers spelen in het thema van het dorp Hotsjietonia. Het spelen in een thema prikkelt de fantasie, waardoor kinderen zich ontwikkelen. De themaverhalen bij de bevers zijn realistisch, zodat ze gemakkelijk gekoppeld kunnen worden aan de gebeurtenissen die in de groep of daarbuiten plaatsvinden. We doen spelletjes, knutselen, koken, proefjes, huttenbouwen, uitstapjes naar het bos, we leren over de natuur, andere culturen, reizen en veel meer. Onze Bevers doen ook gezellig mee met club brede activiteiten, zodat ze alvast kennismaken met de speltakken die gaan komen. Dit alles met als doel om spelenderwijs met de waarden van scouting kennis te maken.

Ongeveer 1 of 2 keer per jaar mogen de Bevers een nachtje blijven logeren in ons clubhuis. En ook de Bevers sluiten het seizoen af met een gaaf zomerkamp (lang weekend).
Kom ook bij de leukste Beverbende die er is!
Op zaterdagen van 09:00 tot 10:30 uur